Behandlingar & Priser

BEHANDLINGAR - MassageSvensk Klassisk Massage

Den klassiska massage är en massage där terapeuten

jobbar igenom hela eller delar av kroppen. Det kan ske

i förebyggande syfte eller som behandlande massage.

Den behandlande massagen fokuserar på att rätta till felställningar i kroppen som leder till olika smärttillstånd,

t ex idrottsskada, ryggskott, musarm eller någon annan överbelastningsskada. I behandlingen igår en screening, massage, triggerpunktsbehandling, stretch och longering.


30 minuter   350:-          45 minuter   420:-

60 minuter   590:-          90 minuter   750:-

Taktil massage

Den avslappande massagen används vid stressreducering och när du har behov av en total avslappning. Rygg, nacke, axlar, bröst, skalp och ansikte. Löser spänningar i kroppen.


60 minuter   590:-

Ansikts- och Hårbottenmassage

En skön och avslappnande behandling som är förebyggande för huden och hälsan. Vi arbetar med flödet i huden, i muskulaturen, lymfan och bindväven. Denna behandling hjälper till att släppa på muskelspänningar i ansiktet, hals och huvud..


30 minuter   350:-

BEHANDLINGAR - Medicinsk laserMedicinsk laser

Med medicinsk laser får vi mycket fina resultat utan kirurgiska

ingrepp, injektioner eller mediciner. Effektiv behandling och smärtlindring för bland annat tennisarmbåge, musarm, hälsporre, carpaltunnelsyndrom, muskelskador, artros, reumatisk artrit, smärta och värk, inflammationer, nervskador,svullnader/ödem, senproblem, fibromyalgi, frakturer, whiplashskada, cirkulationsbesvär, belastningsskador, idrott- och arbetsskador.


15 minuter   180:-          30 minuter   350:-

45 minuter   420:-          60 minuter   590:-BEHANDLINGAR - Koppning och bindvävKoppningsmassage

Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer, behandling av triggerpunkter och ärrvävnader samt för att öka blodcirkulationen. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

En traditionell behandlingsmetod med koppor som skapar ett undertryck och påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppan glider med hjälp av olja över huden och drar samtidigt upp huden vilket främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor. Den ökade blodcirkulationen bidrar även till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.

OBS! Du får INTE runda blåmärken på kroppen av behandlingen hos oss, då vi arbetar med kopporna i rörelse.


30 minuter   390:-

45 minuter   450:-

60 minuter   610:-
Detox-Massage

En mjuk massage som är avslappnande och sätter fart på dräneringen av gifter och toxiner i kroppen och dränerar lymfan. Medföljer en 14-dagars detoxbehandlig för efterföljande behandling.


60 minuter   945:-BEHANDLINGAR - Naturliga skönhetsbehandlingarAcnebehandling
Rengöring, förvård, laserbehandling av utsatt område, samt efter-följande vård. Rådgivning ges om förebyggande vård och produkter för fortsatt behandling. Lugnar irriterad hud och reducerar ärrbildning.
45 minuter         520:-
Hy i balans

Ljuvligt silkeslen hy i balans. Passar dig som önskar djuprengöra, återfukta och få en hy i balans. En skonsam och djuprengörande behandling med skön lymfmassage för ansikte, skalp och dekolletage. 2-1 peeling, lermask och fuktbad. Avslutar med en härligt återfuktande ansiktscream som balanserar, lugnar och förbättrar hudens struktur.


60 minuter   590:-BEHANDLINGAR - Näring, vikt och kostNäringsrådgivning

Rådgivning och information om vårt näringsbehov.

Presentation av näringsprodukter för en optimal hälsa.


60 minuter   Kostnadsfritt!

Viktreducering

Rådgivning och information om olika metoder.


60 minuter   500:-

OBS! Kostnadsfritt vid inskrivning i Friskvårdsprogrammet.Se även vår Friskvårdsutmaning för hela 2022!
Gravidmassage

En avslappnande stund för den blivande mamman. Lätt massage för hela kroppen som avslutas med en skön och avslappnande ansiktsmassage. Behandling ges ej före v 14.


60 minuter   620:-

Idrottsmassage - Terapeutisk stretch

Den terapeutisk stretchen är speciellt framgångsrik när det gäller behandling av förkortad muskulatur, spännings-huvudvärk, ländryggs problem och instabilitet runt knäled. Även andra leders inkoordinationer visar på snabb förbättring efter behandling. Har du korta muskler som begränsar din rörlighet kan vi hjälpa dig att förlänga de förkortade musklerna. Har du spänningar som hindrar dig att ta ut rörelsen eller är inkoordinerad behandlas detta för att få muskulaturen att slappna av.


30 minuter   450:-

60 minuter   790:-
Koppning- och cellulitbehandling

Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. Du får en långsiktigt bättre cirkulation som kan ge ett långvarigt resultat. Ger en smidigare och fastare hud och din hud blir mjuk och len!
Undvik att äta inom 1½ timme före behandlingen.


45 minuter 550:-


Rabattkort:   5 X 45 minuter 2490:-

Bindvävsmassage

Fascia release-behandling. När vår bindväv blir stel minskar vår rörlighet och stelhet uppstår och vi kan få värk. Denna behandling kan kombineras med kompressionsbehandling för att öka blodflödet i muskulaturen. Behandling sker på det område som är aktuellt. För bästa resultat kombineras denna behandling i med medicinsk laserbehandling.


30 minuter   420:-Fukt Lyx

En härlig behandling som ger dig hy maximalt med fukt.
Passar dig som har en känslig, stressad, irriterad, fuktfattig och skadad hy. En skonsam och djuprengörande behandling med skön lymfmassage för ansikte, skalp och dekolletage. Peeling och en exklusiv fuktmask. Avslutar med en härligt återfuktande ansiktscream.


60 minuter   590:-

Anti-Aging Lyx

För en strålande, mjuk och vacker hy. Idealisk för trött, åldrande hy eller hud på väg att bli rynkig, men även hy som skadats av stress och miljöpåverkan. Djuprengörande och pordjup behandling med skön lymfmassage för ansikte, skalp och dekolletage. Mild peeling och fuktbad. Hyaluronsyrafyllt serum, samt dag- och ögoncream masseras varsamt in i huden.


60 minuter   750:-
Betalning sker via Swish eller kontant, ej kort.


Avbokning senast 24 timmar före avtalad tid.
Ej avbokad tid eller för sen avbokning debiteras
medfull taxa av den bokade behandlingens värde.

Ring och boka din massage redan idag!


Massagen utförs i Härlunda, strax utanför Skara.

Bra bussförbindelse finns från Skara och Falköping.

Friskvårdsspecialisten                                     

Härlunda Hagadal 1,  532 94 Skara 


Du kan också boka din behandling på 070-357 95 37

eller  johanna@friskvardsspecialisten.se

Du kan även söka efter Friskvårdsspcialisten på Google Maps.

Avdragsgill friskvård!

Som företag/företagare kan Ni anlita Friskvårdsspecialisten med Er friskvård. Denna friskvård är avdragsgill enligt

gällande lagstiftning om all personal på företaget erbjuds denna förmån.


"Riksdagen har beslutat att massage skall räknas som friskvård, och det gör att all personal på företagen kan erbjudas

massage utan att bli förmånsbeskattade. För att massagen skall vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas förmånen. (Proposition nr:2002/03:123, beslutet togs 30 dec 2003."
Varför anlita just Friskvårdsspecialisten?

Allt fler företag anlitar Friskvårdsspecialisten för vi står för hög kvalité med vår friskvård. I massagebehandling arbetar

vi terapeutiskt med Dina anställda vilket innebär att vi reducerar smärta och ökar rörligheten i muskulaturen. Utöver

massagen får den anställde streching och rörlighetsövningar av oss massörer (som hemläxa) för att lättare nå ett snabbt

resultat samt involvera sig själv i sin egen utvecklingsprocess till välmående.


Massagen är inte bara för dem som har problem med muskulaturen och rörelseapparaten utan massagen är för alla.

Även om Du inte har några direkta problem hjälper massagen Dig med ökad blodcirkulation, minskar eller eliminerar huvudvärk, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket, ger ökad prestations- och återhämtningsförmåga m.m.

Framför allt håller der dig och dina anställda i ett bra skick. Det kostar mindre med frisk personal.
Alternativ till Företagsmassage:


Alternativ 1

Friskvårdsspecialisten kommer ut till Ert företag X-antal timmar per vecka eller månad och ger personalen massage på plats. Friskvårdsspecialisten har med sig all utrustning och det enda företaget behöver tänka på är en plats att massera på under dagen, t.ex. ett omklädningsrum, kontor eller annat utrymme.Alternativ 2

Personal på Ert företag bokar själv sin behandling på Friskvårdsspecialistens mottagning på sin fritid. Personal kan då välja på de olika behandlingarna vi erbjuder.


Ofta förläggs massagen med 30 minuter/behandling, men kan även utökas till 60 minuter om så önskas.Är Ni intresserade av att anlita Friskvårdsspecialisten med företagsmassage för Ert företag är Ni välkomna att höra av Er.

Maila eller ring oss. Friskvård från Friskvårdsspecialisten ger Er stora vinster både ekonomiskt, prestationsmässigt och individuellt.


Er bästa friskvårdsinvestering!info@friskvardsspecialisten.se   

070-357 95 37

Copyright © All Rights Reserved Friskvårdsspecialisten