Ansiktsbehandlingar


BEHANDLINGAR - Naturliga skönhetsbehandlingar


Acnebehandling
Rengöring, förvård, laserbehandling av utsatt område, samt efter-följande vård. Rådgivning ges om förebyggande vård och produkter för fortsatt behandling. Lugnar irriterad hud och reducerar ärrbildning.


45 minuter         575:-
Hy i balans

Ljuvligt silkeslen hy i balans. Passar dig som önskar djuprengöra, återfukta och få en hy i balans. En skonsam och djuprengörande behandling med skön lymfmassage för ansikte, skalp och dekolletage. 2-1 peeling, lermask och fuktbad. Avslutar med en härligt återfuktande ansiktscream som balanserar, lugnar och förbättrar hudens struktur.


60 minuter   650:-Fukt Lyx

En härlig behandling som ger dig hy maximalt med fukt.
Passar dig som har en känslig, stressad, irriterad, fuktfattig och skadad hy. En skonsam och djuprengörande behandling med skön lymfmassage för ansikte, skalp och dekolletage. Peeling och en exklusiv fuktmask. Avslutar med en härligt återfuktande ansiktscream.


60 minuter   650:-Anti-Aging Lyx

För en strålande, mjuk och vacker hy. Idealisk för trött, åldrande hy eller hud på väg att bli rynkig, men även hy som skadats av stress och miljöpåverkan. Djuprengörande och pordjup behandling med skön lymfmassage för ansikte, skalp och dekolletage. Mild peeling och fuktbad. Hyaluronsyrafyllt serum, samt dag- och ögoncream masseras varsamt in i huden.


60 minuter   830:-Full fart mot ett vackrare liv!

info@friskvardsspecialisten.se   

070-357 95 37

Copyright © All Rights Reserved Friskvårdsspecialisten