Näringsprodukter

Vi rekommenderar bara det bästa som vi själva använder!


De högkvalitativa produkter vi rekommenderar stödjs av världspatentet NTC® (Näringstransport Konceptet), vilket understödjer en högre biotillgänglighet vid upptaget av näringsämnen och transporterar alltid näringsämnena dit de behövs, exakt när de behövs - på cellnivå, inifrån och ut. 

Både hobby- och elitidrottare har lärt sig att dra nytta av dessa näringsprodukter. De mycket näringsrika kosttillskotten  hjälper dem att kunna fortsätta prestera på en hög nivå.

Hudvårdsprodukterna  är också perfekt utformade för kvalitet och effektivitet. Tack vare NTC® når kombinationen av ingredienser ner till de djupaste hudlagren. Du hittar rengöring, anti-agingsystem och produkter för speciella behov som är perfekt anpassat efter varje hudtyp och uppfyller alla dina önskningar.

Alla produkter är tillverkade enligt GMPs riktlinjer vilket garanterar absolut högsta renhet och maximal kvalitet. Det bästa beviset på produkternas höga kvalitet är alla hundra tusentals nöjda kunder som finns över hela världen. Övertyga dig själv, och du kommer se att det lönar sig.Välkommen in i butiken. Här finns något för alla!

Full fart mot ett hälsosammare liv!

info@friskvardsspecialisten.se   

070-357 95 37

Copyright © All Rights Reserved Friskvårdsspecialisten